Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Preken over Galaten - Van De Lichamelijke Besnijdenis Naar De Doctrine van Berouw ( I )" by Paul C. Jong # Book PDF Kindle ePub Free

Preken over Galaten - Van De Lichamelijke Besnijdenis Naar De Doctrine van Berouw ( I )

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Preken over Galaten - Van De Lichamelijke Besnijdenis Naar De Doctrine van Berouw ( I )
  • Author : Paul C. Jong
  • Release Date : January 16, 2018
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 469 KB

Description

De doctrine van berouw is genoeg om u geestelijk ziek te maken. Mensen over de hele wereld zijn bang voor virussen zoals SARS, omdat zij waarschijnlijk kunnen sterven als zij blootgesteld worden aan dergelijke onzichtbare virussen.
Net zo, sterven Christenen tegenwoordig over de hele wereld in hun lichamen en geesten door geïnfecteerd te worden met de doctrine van berouw. Wie wist dat de doctrine van berouw zo verkeerd is?
Weet u wie Christenen laat vallen in de afgrond van geestelijke verwarring? Het zijn de Christelijke zondaars zelf die iedere dag gebeden van berouw geven om gereinigd te worden van hun persoonlijke zonden terwijl ze beweren te geloven in Jezus Christus als hun Verlosser.
Daarom, moet u de vergeving van zonden ontvangen door te geloven in het evangelische Woord van het water en de Geest dat God ons oorspronkelijk gaf. U moet niet de gezegende kans missen wedergeboren te worden. Ieder van ons moet bevrijdt worden van de geestelijke verwarring door te geloven in de evangelische Waarheid van het water en de Geest. We moeten kijken naar het heldere licht van de Waarheid, dat kwam door het evangelie van het water en de Geest, na te ontsnappen aan de tunnel van geestelijke verwarring.


PDF Books "Preken over Galaten - Van De Lichamelijke Besnijdenis Naar De Doctrine van Berouw ( I )" Online ePub Kindle